Video Sample N2N Studio

Saksikan beberapa contoh pilihan hasil editing N2N Studio di dalam DVD Perkahwinan dan sebagainya.....

jangan lupa kembali ke:-
laman web http://n2nstudio.spruz.com

KEPADA ANDA YANG INGIN MELIHAT VIDEO2 TERBARU KAMI BOLEH PERGI KE FACEBOOK PAGE dan GROUP :- N2N STUDIO
jgn lupa LIKE page...

juga boleh hubungi di akaun FB :- Ajeeb Rasli



Khamis, 13 Januari 2011

Trailer DVD Perkahwinan Ayie & Eita

Trailer
video

MTV
video

Pengantin : Ayie & Eita
Lokasi : Kampung Mafah, Seremban
Tarikh : 301010
Jurukamera : Ajeeb & Faisal Hamdi
Editor : Ajeeb
Format : DVD

Isnin, 3 Januari 2011

Perkahwinan Ridzwan & Teeta - N2N Studio

Trailer
video

Videowall
video


Pengantin : Ridzwan & Teeta Baidura
Lokasi : Kluang, Johor
Tarikh : 25 Disember 2010
Jurukamera : Ajeeb
Driver : Zimy Joe
Editor : Ajeeb
Format : DVD

Sebuah liputan yang menyeronokkan especially ketika konvoi kejar mengejar di PLUS Hway utk mendapatkan shots dan scenes yg dikehendaki... Majlis reception di Kluang sangat meriah tambahan lagi dengan rekaan pelamin dan environment yg sgt unik berkonsepkan Garden.... Tahniah kepada Ridzwan Shukor dan Teeta Baidura...

Ahad, 6 Jun 2010

Perkahwinan Ahmed Sham & Fara Syafina

TRAILER
video

MTV
video

Pengantin : Medcham & Fara
Lokasi : Batu Pahat
Tarikh : Februari 2010
Jurukamera : Ajeeb dan Wannie
Editor : Ajeeb
Format : DVD

Majlis u all memang meriah... terima kasih kepada pengantin kerana menyediakan tempat bermalam yg berbintang2 hehehe.... group fotografi pun memang best... time buat outdoorr memang best giler.... terima kasih juga kepada group gegirl2 yg attend ke tasik untuk rakaman dan fotografi outdoorr... semoga hasil DVD ini menjadi peneman setia u all sehingga akhir hayat....

Ahad, 9 Mei 2010

Perkahwinan Fairos dan Ina

TRAILER

video

Pengantin : Fairos & Ina
Lokasi : Chini dan Senawang
Tarikh : Januari 2010
Jurukamera : Ajeeb dan Seha
Editor : Ajeeb
Format : DVD

Tak lain tak bukan semuanya hanyalah untuk abang ku sendiri. Sepanjang majlis ni memang all out termasuk juga sambil2 menolong buat kerje umah... Antara DVD yg paling panjang diedit kerana cover dari Merisik, Bertunang dan terus ke majlis langsung dan bertandang....

Perkahwinan Elfe dan Rosanita

TRAILER
video

MTV
video

Pengantin : Elfe Azrul & Ros Anita
Lokasi : Seremban 2 dan Lui Muda
Tarikh : Februari 2010
Jurukamera : Ajeeb dan Seha
Editor : Ajeeb
Format : DVD

Antara majlis wedding yg paling gempak dan giler2 punya famili termasuk rakan2 pengantin.... Smuonyo waghih2 blako.... bestlah u all especially kepada geng "gagak hitam" semasa ondaway ke LUI MUDA... Elfe & Ita and da family juga best2 dan mesra.... bagaikan dah jadi sedara dalam sekelip mata... Kenangan konvoi tu yg paling meriah sekali dengan telatah si Berry dalam walkie-talkie...
Semoga memori perkahwinan u all akan abadi sehingga akhir hayat...
jgn lupo tunjuk kat anak DVD tu.... hehehehhee....

Sabtu, 3 April 2010

Perkahwinan Aishah & Remie

TRAILER
video

MTV
video

Pengantin : Aishah & Remie
Lokasi : Segambut dan Tasik Titiwangsa
Tarikh : November 2009
Jurukamera : Ajeeb dan Seha
Editor : Ajeeb
Format : DVD

Aishah ni adalah salah seorang wartawan RTM yg berkhidmat di dalam bahagian Galeri Nasional. best cover diorang ada malam berinai, qhatam Al-Quran, bunga api, bersanding di rumah bertandang di tepi Tasik Titiwangsa.... hmmm... fotografer juga bestlah credit to Azlee Samad yg byk membantu juga friendly.....
Apapun jgn lupa nanti tunjuk DVD pada anak yg ondaway tu yooo.... hehehhehee...

Rabu, 14 Oktober 2009

Perkahwinan Tasha dan Hakim

TRAILER DVD
video

MTV Ending DVD
video

Pengantin : Tasha & Hakim
Lokasi : Klang dan Cameron HIghland
Tarikh : 30 Mei & 1 Julai 2009
Jurukamera : Ajeeb dan Seha
Editor : Ajeeb
Format : DVD

Salah satu job yg da best lah kitorang cover... dapat menjelajah ke alam sejuk puncak Cameron Highland bagi persandingan belah pihak lelaki...
Respon dan kerjasama dari pengantin serta ahli keluarga memang menyeronokkan... Majoriti sporting, peramah dan byk idea utk kitorang create ondaspot....
Kesejukkan buat kerja di sana... 3 hari tak berpeluh... hehehe....
Satu2 pengalaman yg tak mungkin dilupakan sepanjang perjalanan pergi dan balik ke puncak Cameron...